Groningen - Gezocht - Brandstichters bijna slachtoffer eigen brand!

GRONINGEN – In de vroege ochtend van zondag 9 februari werd rond 04.30 uur in een stalling aan de Antillenstraat een scooter in brand gestoken. Doordat de toegangsdeur automatisch sloot konden de brandstichters niet meer uit de stalling komen.

Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat op het moment dat iemand de stalling           verliet,  de twee brandstichters naar binnen ‘glipten’.  In de stalling liepen ze naar een scooter en staken die in brand. Toen ze weer naar buiten wilden lopen  was de toegangsdeur dichtgegaan en konden zij er niet meer uit.  Een derde handlanger  kwam  te hulp en het lukte om de deur een stukje open  te drukken. Eén van de brandstichters kon door een kleine opening naar buiten komen.  De andere brandstichter zag kans om over een hek heen te klimmen en voor het vuur te vluchtten.
Door de brand zijn meerdere scooters en fietsen beschadigd en liep de stalling brandschade op. Een bewakingscamera maakten opnames van de verdachten.  De politie wil graag weten wie dit zijn.
Herkent u de verdachte(n) of heeft u informatie over deze brandstichting?
Bel dan met de politie via de politie opsporingstiplijn 0800 – 6070.
Wilt u anoniem blijven bel dan met de stichting Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.


2020036110
Sun Feb 09 04:30:00 CET 2020
Groningen

gezocht