Hillegom - Gezocht - Woningoverval Doornenburg Hillegom

Hillegom - Gezocht - Woningoverval Doornenburg Hillegom

Op maandag 16 maart rond 15.20 uur belt een man met een oranje werkjas aan bij een woning aan de Doornenburg in Hillegom. In de woning zijn op dat moment een moeder en haar twee jonge kinderen

Omdat de vrouw denkt een pakketje te krijgen, opent ze de deur. Na het openen van de voordeur wordt de “postbezorger” direct gevolgd door een andere man met een bivkamuts op. De zogenaamde postbezorger bedreigt het slachtoffer vervolgens met een vuurwapen. De bewoonster wordt onder bedreiging van het wapen gedwongen naar de garage te gaan. Daar ziet ze kans te ontsnappen. De twee mannen gingen er vandoor in een oud model grijze/beige Seat Ibiza. Ze reden over de Weerdlaan richting de Limburg van Stirumlaan in Hillegom. In deze uitzending tonen we camerabeelden van de Seat Ibiza. Naast de twee overvallers is er dus ook een bestuurder van de Seat betrokken bij deze overval.

                          


Heeft u informatie over deze zaak?  De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06- 57876279. 


2020075446
Mon Mar 16 15:20:00 CET 2020
Hillegom

gezocht