Mathildelaan, Eindhoven - Gezocht - Brandstichting Politiebureau Eindhoven

Mathildelaan, Eindhoven - Gezocht - Brandstichting Politiebureau Eindhoven

** HERKENNING VERZOCHT** Op zondag 26-5-2019 rond 06.00 uur gooit deze man een molotov cocktail tegen de toegangsdeur van het politiebureau Mathildelaan te Eindhoven. Wij zijn op zoek naar hem, wie herkent hem??

Op zondag 26-5 2019 rond 06.00 uur gooide een voor ons onbekende man een molotov cocktail (brandbom) tegen de toegangsdeur van het politiebureau Mathildelaan te Eindhoven.

Na onderzoek is gebleken dat deze man, getoond op de afbeeldingen verdachte is van deze brandstichting.

Signalement verdachte:

- Blanke man - Middelbare leeftijd - Slank postuur - Donkerbruine/grijs gewateerde jas met capuchon en bontkraag -   donkerkleurige muts - donkere broek en donkere schoenen. 

De man is na het gooien van de brandbom weggereden op een donkerkleurige heren transportfiets in de richting van de Piazza. De fiets heeft een dubbele stang, met aan de voorzijde een fietsrekje. Opvallend aan de fiets is dat er aan de achterzijde geen bagagedrager zit, maar enkel een spatbord.

Helpt u ons deze verdachte te vinden. Herkent u deze man, bel dan nu naar de politie via 0900-8844. Herkent u deze man maar wilt u liever anoniem blijven dan kun u bellen via meld misdaad anoniem, 0800-7000.

 


Sun May 26 06:00:00 CEST 2019
Mathildelaan, Eindhoven

gezocht