Roermond - Getuigen gezocht van overval winkel

Roermond - Getuigen gezocht van overval winkel

De politie is een onderzoek gestart naar een overval aan het einde van de zaterdagmiddag op een winkel aan de Heidebaan. Het is nog onbekend of er buit is. De verdachte is na de overval weggevlucht.

Zaterdag rond 18.15 uur kreeg de politie melding van een overval op een winkel aan de Heidebaan. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de gevluchte verdachte, die mogelijk via de wijk Donderberg weg is gevlucht. Daarbij is ook via Burgernet de hulp van de inwoners van Roermond ingeroepen. Ondanks de zoekactie was de verdachte rond 19.30 uur nog niet aangetroffen. De politie is bezig met een onderzoek gestart en roept getuigen van de overval op om zich te melden.


Getuigenoproep

Via Burgernet Limburg is een signalement van de verdachte bekendgemaakt. Het is een licht getinte man, met een leeftijd geschat rond de 35 jaar oud. Hij heeft een lengte van ongeveer 160-165 cm. Hij droeg zwarte kleding, een zwart petje en een roze rugzak. Daarnaast had hij een fiets bij zich.

Heeft u iets gezien? Of kunt u meer informatie geven over de gezochte verdachte? Bel dan met de politie via 0900 - 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000.